Presto Logo Versie 1.0.1
Docs Menu

Algemeen overzicht

Om de Presto app te launchen voor een bepaald restaurant klikken we op activeren via ons dashboard. We worden dan naar een nieuwe pagina doorverwezen die er qua layout volledig anders uitziet.

Pagina elementen

In de topnavigatie vinden we vanaf nu de naam van ons eetfestijn terug aan de linkerkant en een nieuwe navigatie aan de rechterkant. Op welke pagina we ook zijn, als we op de naam van ons eetfestijn klikken keren we altijd terug naar dit scherm (het invoerscherm).

Invoer scherm

De homepage van de Presto app is het invoerscherm. Dit is het scherm dat u gebruikt wanneer u restaurant actief is. Zo kan u snel en eenvoudig rekeningen ingeven, bewerken of verwijderen.

Totalen

Op het invoerscherm van de app kan u aan de rechterkant de totalen terugvinden van de rekening die u aan het ingeven bent.

Te betalen

Wanneer u een rekening ingeeft kan u rechts ‘te betalen’ terugvinden. Dit aantal zal automatisch updaten aan de hand van de ingegeven menu items. Vanaf u een item hebt geselecteerd, wordt dit onderdeel uitgebreid. Voor elke rekening dat u ingeeft komt er automatisch een suggestie voor het delen van de rekening. U kan links het aantal personen terug vinden waardoor u de rekening wilt delen. Rechts staat dan het aantal dat elke persoon zou moeten betalen.

Wisselgeld

Soms kan het stressen worden aan de kassa! Laat het rekenen maar aan Presto over. U kan bij wisselgeld het bedrag ingeven waarmee de klant betaald. Presto berekend het wisselgeld dat u moet teruggeven nog voor u op enter kan duwen.

Schiften beïndigen

Wanneer uw restaurant een volledige dag duurt, is het misschien handig dat u uw restaurant kan opsplitsen in een middag- en avond shift. Wanneer u een onderscheidt wilt maken tussen middag en avond klikt op u schift beïndigen. Je kan hier ook de mensen ingeven die aan de kassa zaten tijdens deze shift.

Presto maakt automatisch een onderscheid tussen verschillende dagen! U hoeft dus geen shift te beîindigen op het einde van de dag. U kan rustig uw pc afsluiten en de volgende dag opnieuw aanmelden op Presto. Presto start de dag met een nieuwe shift.

U kan ‘s avonds gerust opnieuw aanmelden op uw Presto app vanaf uw eigen computer en indien nodig aanpassingen maken aan de menu’s.