Presto Logo Versie 1.0.1
Docs Menu

Klantenscherm

Presto is niet alleen een meerwaarde voor de personen die aan de kassa zitten. Laat ook uw klanten mee genieten van Presto! Wanneer u over een tweede scherm beschikt dat u kan aansluiten op uw computer, kan u gebruik maken van deze functie.

Klantenscherm activeren

Ga naar het invoerscherm van de Presto applicatie en klik onder de knop ‘shift beïndigen’ op ‘open klanten scherm’. Dit zal het klanten scherm openen in een nieuw tabblad van uw browser. Sleep dit tabblad naar het externe scherm dat u hebt aangesloten en voila. Draai het scherm naar de klanten toe en uw klanten scherm is klaar voor gebruik!

De klanten kunnen vanaf nu hun eigen rekeningen controleren en het totaalbedrag van de rekening zien. Ze kunnen ook zien hoeveel ze moeten betalen wanneer ze de rekening zouden willen delen en hoeveel wisselgeld ze kunnen verwachten.

Geen kopzorgen!

Het klanten scherm reageert volledig automatisch op het invoerscherm. Wanneer u niet op het invoerscherm zit, gebeurt er niets. Wanneer u rekeningen ingeeft, komen de resultaten hiervan direct mooi opgesomd op het klanten scherm. Alles wordt automatisch mee berekend en wanneer u een rekening opslaat reset het klanten scherm ook vanzelf.