Over Presto

Presto is het meest eenvoudige kassasysteem voor verenigingen. Het is ontwikkeld door twee jonge ondernemers die zelf actief waren in de jeugdbeweging en verschillende sportclubs. Na de lancering werd Presto snel omarmd door andere verenigingen en werd er waardevolle feedback verzameld. Op basis van deze feedback is de Presto-app volledig herschreven en geoptimaliseerd.

Presto heeft als doel om alle organisaties te helpen met het aanbieden van een eenvoudig kassasysteem zonder hoge kosten of de noodzaak om materiaal te huren. Het gebruik van Presto is niet beperkt tot jeugdbewegingen of sportclubs, maar is ook geschikt voor scholen, politieke partijen, muziekgroepen, recreatieploegen en goede doelen. Wanneer je Presto wilt gebruiken voor een goed doel, kun je dit zelfs gratis doen!

Een groot deel van de opbrengst van de applicatie gaat integraal naar een vereniging die zich inzet voor kansarme jongeren. Zo kunnen ook zij genieten van sport, muziek of een jeugdbeweging, zonder financiƫle beperkingen.

Probeer Presto nu zelf voor jouw vereniging en ontdek hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk het kassasysteem is.

presto app