Documentatie

Presto is hét kassasysteem dat elke vereniging verdient! Het is een betaalbare applicatie voor verenigingen die jaarlijks restaurantdagen of andere evenementen organiseren. Het maakt het gebruik, beheer en verwerken van data voor uw eetfestijn eenvoudiger en sneller!

De app is flexibel, uitbreidbaar en bouwt een mooie interface rond uw restaurant dagen. Dankzij uw feedback kunnen wij Presto verbeteren! Zowel qua beveiliging, als snelheid en performance als alle extra functies die nodig zijn om uw eetdagen zo aangenaam mogelijk te maken voor het bestuur van uw vereniging.

Presto is a work in progress

Wij zijn al een tijdje bezig met het ontwikkelen van Presto en zijn eindelijk tot een eerste stabiele versie gekomen. Ondanks er nog veel werk te doen is om de applicatie te perfectioneren mag u ons altijd melden welke functies u nog mist.

Eerste gebruik

Indien u Presto voor de eerste keer gaat gebruiken, moet je eerst een account registreren. Een account aanmaken is volledig gratis. Zo kan je alle functionaliteiten van onze applicatie al testen, alvorens de applicatie aan te kopen.

Het systeem werkt met Credits. Je hebt 1 credit nodig om een kassa voor 30 dagen te activeren. Enkel een geactiveerde kassa kan rekeningen opslaan. Indien de kassa niet is geactiveerd (dus voor of na je evenement) kan je wel nog steeds alle data bekijken.

Presto gratis testen

U kan GRATIS een account registreren op Presto en een persoonlijke kassa aanmaken voor uw vereniging. U kan alle nodige menu’s samenstellen en de app volledig testen. Pas wanneer u volledig tereden bent over de werking van Presto kan u de kassa activeren.

Om een kassa te activeren hebt u 1 credit nodig. Uw restaurant blijft hiermee 30 dagen lang actief. U kan enkel voor actieve restaurants rekeningen ingeven. Om data te bekijken hebt u geen credit nodig.

Lees zeker ook onze Presto Tips & Tricks voor handige oplossingen op veel voorkomende use-cases.