Aan de slag

Om Presto te kunnen gebruiken moet je geen extra software installeren. De applicatie werkt rechtstreeks in de browser van je computer. Wat je wél nodig hebt is een internetverbinding – al dan niet via een hotspot op je smartphone.

Wat de ervaring van Presto uniek maakt voor je bezoekers is dat je ook een extern scherm aan je laptop kan hangen dat je naar je bezoekers kan draaien. Zo hebben de mensen aan de kassa hun input-systeem, en kunnen je klanten toch nog zelf hun rekening bekijken.

Aan de slag met Presto

Registratie

Om aan de slag te gaan met Presto, moet je eerst een account registreren. Vul hier basis informatie in over jezelf, en over je vereniging. Deze informatie wordt later gebruikt om mensen van dezelfde vereniging samen te brengen in dezelfde Presto app.

presto registratie

Aanmelden

Voor we restaurants kunnen aanmaken en hieraan onze menulijsten koppelen moeten we aanmelden
op de applicatie. Meerdere gebruikers van dezelfde vereniging moeten elk hun eigen account aanmaken. Wanneer ze zijn aangemeld krijgen ze automatisch de restaurantdagen van die vereniging te zien.

Indien je problemen ondervindt kan je ons altijd contacteren of bekijk onze veel gestelde vragen (FAQ)

presto login

Restaurants en events aanmaken

Eens je account werd aangemaakt kan je beginnen met het aanmaken van restaurants. We verwijzen vaak terug naar restaurants, maar je kan hier alle soorten evenementen mee aanmaken. Restaurants, bar-avonden, een quiz, …

Om aan de slag te gaan met restaurants / evenementen, kan je verder lezen onder de functionaliteiten van het dashboard.