Events aanmaken

Voor je Presto kan gebruiken moet je eerst een evenement aanmaken. Een evenement aanmaken kan vanop elk scherm via de knop rechts bovenaan. Je kan ook via de “events” in de zijbalk nieuwe evenementen aanmaken.

evenementen aanmaken

Stappen om een nieuw evenement aan te maken

De applicatie gaat een nieuw evenement aanmaken in verschillende stappen. Je kan geen stap overslaan, dus alle velden zijn in deze fase verplicht in te vullen.

event name

1. Naam van je evenement

Je evenement heeft een naam nodig. Zo is het duidelijk welk evenement je wenst aan te maken, en welk je nadien dient te activeren.


lijst namen

2. Lijsten aanmaken

Nadien kan je lijsten beginnen aanmaken. Lijsten zijn eigenlijk menu’s, zoals Dranken, Eten, Desserten, Extra’s, …


menu items toevoegen

2. Menu items toevoegen

Per lijst kan je dan menu-items beginnen toevoegen met een naam en een prijs. Nadien kan je deze nog steeds bewerken of verwijderen indien nodig.


Dit zijn de 3 stappen die je nodig hebt om een restaurant of een evenement aan te maken! Je kan zoveel lijsten of menu’s toevoegen aan een restaurant. Elke lijst kan ook zoveel items bevatten als nodig zijn.

Je kan je evenement steeds al testen om te kijken of de layout nog goed zit, of dat je hier ook nog aanpassingen aan moet doen.

Volgorde van de menu-items!

Denk er aan om tijdens het maken van je menu’s dezelfde volgorde te behouden zoals deze ook op het papiertje staan van de opdieners. Dat maakt het ingeven een stuk vlotter!